Aanmelden of afmelden

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor EPCdeskundigen.be?

U kunt uzelf niet aanmelden voor onze site. Wij publiceren alleen geregistreerde en gecertificeerde EPC deskundigen. Wij nemen onze data over van de gepubliceerde lijst van het Vlaams Energieagentschap (VEA) die staat op www.energiesparen.be. Het kan zijn dat er enige vertraging zit tussen het moment dat u in de lijst van het VEA staat gepubliceerd en het moment dat u op EPCdeskundigen.be wordt vermeld.

Hoe kan ik mezelf afmelden voor EPCdeskundigen.be?

Wanneer u niet meer op onze site gepubliceerd wilt staan kunt u zich afmelden door het uitschrijfformulier in te vullen. Vervolgens krijgt u een e-mail gestuurd naar het ingevulde adres om uw uitschrijving te bevestigen. Let wel dat dit het emailadres moet zijn zoals deze bij ons bekend is. Weet u niet hoe u bij ons staat geregistreerd? Mail dan naar info@epcdeskundigen.nl onder vermelding van uw naam en adres.

Wanneer het afmelden door middel van het uitschrijfforulier niet lukt, stuur dan even een e-mail naar info@epcdeskundigen.be met uw verzoek en u wordt z.s.m. van onze website gehaald.

Kan ik meerdere vestigingen aanmelden voor de site?

Het is helaas niet mogelijk om meerdere vestigingen van uw bedrijf toe te voegen aan de site. Wel bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijf op een opvallende manier op onze site te positioneren. Kijk voor de kenmerken en mogelijkheden van een premium plaatsing onder 'premium plaatsing'. Voor meer informatie over regionale plaatsing kunt u hier klikken.

Zijn er kosten verbonden aan plaatsing op de site?

Plaatsing op de site is geheel gratis. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het ontvangen van offertes via onze site. Wij wensen als bedrijf eerlijk zaken te doen, dus er worden geen kosten in rekening gebracht voordat u daarvoor nadrukkelijk akkoord heeft gegeven. Het is wel mogelijk een bijzondere vermelding op de site te krijgen. Zie de uitleg onder 'Premium plaatsing' voor meer informatie.