Over EPCdeskundigen.be

Wat is de bedoeling van de site?

EPCdeskundigen.be wil de markt omtrent het Energieprestatiecertificaat (EPC) voor woningen transparant maken. Dat doen we door te voorzien in de behoefte om de dichtstbijzijnde EPCdeskundigen te vinden. Het is onze missie om informatie op een duidelijke manier te presenteren voor onze doelgroep en daardoor een langdurige relatie op te bouwen met zowel onze website bezoekers (consumenten) als de gecertificeerde EPC deskundigen die op onze website staan vermeld.

Wie zijn wij?

EPCdeskundigen.be is een initiatief van Landlords. Landlords creëert en exploiteert informatieve websites ten behoeve van de vastgoedsector, zowel voor professionals als particulieren. Landlords komt voort uit een samenwerking tussen een webbureau en vastgoedprofessionals. Voor contactgegevens, zie ‘Contact' onderaan de website.

Het is mogelijk om op EPCdeskundigen te adverteren. EPCdeskundigen.be en Landlords V.O.F. zijn op geen enkele manier gelieerd aan bedrijven die actief zijn in de markt omtrent het energieprestatiecertificaat.

 

Moet ik als EPC deskundige binnenkort gaan betalen voor een plaatsing op de site?

Er is geen sprake van dat wij kosten in rekening gaan brengen voor plaatsing op onze site. EPCdeskundigen.be is en blijft gratis. De site heeft immers als doel het transparant maken van de markt. Wel bieden wij u de mogelijkheid om opvallender op onze site vermeld te worden. Lees hiervoor meer over de Premium plaatsing of Regionale plaatsing.