Premium plaatsing

Wat is een premium plaatsing?

Naast een gratis standaard plaatsing is er ook een mogelijkheid voor een premium plaatsing. Premium plaatsing houdt in dat uw ballonnetje op de site groter is en meer informatie bevat. Zo kunt u extra wervende regels toevoegen ter promotie van uw bedrijf of dienst. Daarnaast kunt u uw logo toevoegen. Tegen een kleine vergoeding per ontvangen offerteaanvraag kunt u zorgen voor een aantrekkelijkere positie op de kaart en zodoende meer offertes ontvangen.

standaard plaatsing:                           Premium plaatsing:

Een premium plaatsing heeft de volgende voordelen:

- EPC deskundigen met een premium plaatsing worden vaker bekeken en ontvangen meer offerteaanvragen via EPCdeskundigen.be;

- U betaalt per offerte. Geen offerte, is geen betaling;

-  In een regio met veel actieve deskundigen bent u beter vindbaar dan uw concurrenten;

- U kunt een tekst invoeren ter promotie van uw dienst/bedrijf waardoor de gebruiker direct een positieve indruk van u heeft en eerder geneigd is om op uw offerte in te gaan;

- Door de nieuwe zoekmachine valt een premium plaatsing nu nog meer op. Het navigeren naar een bepaald gebied is makkelijker en sneller geworden door de clusters waarmee ingezoomd kan worden. Een premium plaatsingen krijgt extra 'exposure' doordat deze niet is opgenomen in de cluster en dus ten alle tijden te zien is (zie de afbeelding hieronder).

Wij werken met een vooruit te betalen tegoed. Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u een bevestigingsemail met daarin ons rekeningnummer. Vervolgens wordt u verzocht het aangegeven bedrag naar ons over te maken. Wanneer wij het bedrag hebben ontvangen wordt uw premium plaatsing geactiveerd. U koopt dus van tevoren een tegoed. Zie de bijbehorende voorwaarden voor overige informatie.

Wat kost een premium plaatsing en hoe werkt het?

Wij rekenen bij de premium plaatsing een vergoeding per ontvangen offerteaanvraag. Wij werken met een vooruit betaling. U bepaalt dus van tevoren hoeveel offerteaanvragen u wilt ontvangen. Tijdens de aanmelding kunt u kiezen uit 3 mogenlijkheden:

  • 5 aanvragen voor 20,= Euro
  • 10 aanvragen voor 38,= Euro
  • 20 aanvragen voor 70,= Euro

Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld en verstuurd ontvangt u een automatische mail met daarin een bevestiginglink.

Zodra u deze link heeft geactiveerd ontvangt u een mail met betrekking tot het opgeven van gegevens en betaling. Wanneer wij het bedrag hebben ontvangen wordt uw premium plaatsing geactiveerd.

EPCdeskundigen.be is bevoegd de tarieven voor offerteaanvragen aan te passen. De EPCdeskundige wordt hier van tevoren via e-mail van op de hoogte gebracht. De offerteaanvragen die reeds in het bezit zijn van de EPCdeskundige worden verrekend volgens het bedrag waarvoor ze oorspronkelijk zijn aangeschaft.

Hoe wordt mijn tegoed bijgehouden?

De tijdsspanne waarin het tegoed van de opdrachtgever opgebruikt wordt, is afhankelijk van de hoeveelheid offerteaanvragen dat via EPCdeskundigen.be door haar bezoekers gedaan wordt. Zodra het tegoed bijna opgebruikt is, zal EPCdeskundigen.be u telefonisch of per email hiervan op de hoogte brengen. U bent niet verplicht het tegoed uit te breiden.

Het kan voorkomen dat u een ongeldige offerteaanvraag binnen krijgt. Bijvoorbeeld een consument die een dubbele aanvraag bij uw bedrijf of dienst doet. Wanneer u kunt aantonen dat een aanvraag die u heeft ontvangen incorrecte gegevens bevat, kunt u hiervan een melding maken. Wij nemen uw verzoek in behandeling en wanneer de aanvraag inderdaad waardeloos blijkt, wordt deze niet in minder gebracht van uw tegoed. Adresgegevens worden als incorrect beschouwd als ze zowel een foutief email adres als een foutief telefoonnummer bevatten.