Regionale plaatsing

Wat houdt regionale plaatsing in?

Een bezoeker van de site kan maximaal 3 EPC deskundigen selecteren voor een offerte-aanvraag. Wanneer u regionaal geplaatst bent wordt u 'extra geselecteerd'. Dit is ook voor de potentiële klant te zien (zie de afbeelding hieronder).

Door een regionale plaatsing ontvangt u alle offerte-aanvragen uit een bepaalde regio. Eerder besloeg het gebied van de regionale plaatsing een gehele provincie. Vanaf heden is het mogelijk zelf dit gebied te bepalen, op basis van postcodegebieden. U geeft dus zelf aan voor welke postcodegebieden u de extra aanvragen wilt ontvangen.

Voordelen ten opzichte van 'oude regionale plaatsing':

  • Regionale plaatsing wordt toegankelijker voor EPC deskundigen met een specifiek werkgebied.
  • Omdat het gebied van de regionale plaatsing kleiner wordt, hoeft u minder ver te reizen om een EPC af te nemen.
  • De kans dat een ontvangen offerteaanvraag resulteert in een opdracht wordt groter, omdat u offertes uitbrengt aan consumenten die dicht bij u in de buurt zijn gevestigd.

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich opgeven voor een regionale plaatsing? Mail dan naar info@epcdeskundigen.be.

Wat kost een regionale plaatsing?

Voor de regionale plaatsing rekenen wij een vergoeding per ontvangen offerte-aanvraag. Omdat wij werken met een vooruit betaling, bepaalt u vooraf hoeveel aanvragen u wilt ontvangen. Hieraan hebben wij een minimum aantal vastgesteld van 20 offerte-aanvragen.

De tijdsspanne waarin uw tegoed opgebruikt wordt, is afhankelijk van de hoeveelheid offerte-aanvragen dat via EPCdeskundigen.be door haar bezoekers gedaan wordt. Zodra het tegoed bijna opgebruikt is, zal EPCdeskundigen.be u hiervan telefonisch of per email op de hoogte brengen. U bent niet verplicht het tegoed uit te breiden.

Het kan voorkomen dat u een ongeldige offerte-aanvraag binnen krijgt. Bijvoorbeeld een consument die een dubbele aanvraag in uw regio doet. Wanneer u kunt aantonen dat een aanvraag die u heeft ontvangen incorrecte gegevens bevat, kunt u hiervan een melding maken. Wij nemen uw verzoek dan in behandeling en wanneer de aanvraag inderdaad waardeloos blijkt te zijn, wordt deze niet in mindering gebracht van uw tegoed. Adresgegevens worden als incorrect beschouwd als ze zowel een foutief email adres als een foutief telefoonnummer bevatten.

Bent u geïnteresseerd en wilt u zich opgeven voor een regionale plaatsing? Mail dan naar info@epcdeskundigen.be.