Plaatsing op EPCdeskundigen.be

Deze pagina is voor de EPC deskundigen en bevat informatie over de mogelijkheden voor plaatsing van EPC deskundigen op onze website.

Standaard plaatsing

Plaatsing op EPCdeskundigen.be is gratis. Het is niet mogelijk uzelf aan te melden voor een standaard plaatsing op EPCdeskundigen.be. Hiervoor hanteren we de lijst met Energiedeskundigen type A, zoals deze gepubliceerd wordt door het Vlaams Energieagentschap (http://www.energiesparen.be/epcparticulier). Voor meer informatie, zie onze disclaimer.

Wanneer u bij het Vlaams Energieagentschap aan geeft op de lijst te willen staan, zal u enige tijd later ook op EPCdeskundigen.be vermeldt staan. Wilt u niet op EPCdeskundigen.be staan, kunt u uzelf afmelden.

Premium plaatsing

EPCdeskundigen.be biedt u de mogelijkheid uw bedrijf meer op te laten vallen met behulp van een Premium plaatsing.

standaard plaatsing:                           Premium plaatsing:

Dankzij een Premium plaatsing krijgt u een grotere marker, zodat u meer opvalt dan de andere EPC deskundigen. Bovendien krijgt u de mogelijkheid een logo en wervende tekst toe te voegen aan uw vermelding, zodat bezoekers worden aangezet bij u een offerte aan te vragen. De Premium plaatsing dient ter vervanging van uw standaard plaatsing.

Aan een Premium plaatsing zijn geen vaste kosten of langdurige contracten gebonden. U betaalt alleen een kleine vergoeding voor de aanvragen die u middels uw premium plaatsing ontvangt.

Meer info over de Premium plaasting, betaalwijze, etc. >>

Regionale plaatsing

Het is mogelijk bij alle aanvragen geselecteerd te worden die in een bepaalde regio gedaan worden. U ontvangt dan vrijwel alle aanvragen uit uw werkgebied.

Meer info over de Regionale plaatsing >>

Verwijderen van uw vermelding op EPCdeskundigen.be

Om uw vermelding van onze website te laten verwijderen, kunt u gebruik maken van ons uitschrijfformulier. Lukt dit niet (eenvoudig genoeg), stuur dan even een e-mail naar info@epcdeskundigen.be met uw verzoek en u wordt z.s.m. van onze website gehaald.